Welkom
Fijn dat u een kijkje komt nemen op mijn site. Deze probeer ik zo goed mogelijk up to date te houden.
Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan gerust contact op.
Mijn naam is Ellen Schreurs en samen met mijn dochter Enya wonen wij in Zuid-Limburg, met in huis twee Boston terriers, een Bordercollie en vijf katten.
Buiten nog enkele kippen (zijdehoenders), vogels en konijnen (franse hangoren). Kortom een leven met beesten.

 

 

Onze zijdehoenders met net geboren kuikens                                                   Onze franse hangoor Maxx (4 mnd)     

 

Toen ik 19 jaar was kwam er mijn eerste hond, een bordercollie. Nooit erbij stilgestaan wat er allemaal bij de opvoeding van een bordercollie kwam kijken, laat staan, wat de behoefte van het ras is. Zodoende ben ik de gehoorzaamheid in gegaan en ben ik verschillende lessen gaan volgen. Dit heb ik doorgezet toen er meerdere bordercollies bij kwamen. Door de hobby, had ik uiteindelijk vier bordercollies samen. de hobby werd later uitgebreid met flyball en agility op wedstrijd niveau.

 

In 2012 beviel ik van mijn geweldige dochter Enya. daardoor is de hobby op een laag pitje komen te staan. Toen Enya 1,5 was is er mijn eerste boston terrier gekomen, Lana. met haar ben ik toen gestart met shows lopen. Naast de gehoorzaamheidstraining, kwam er ook ringtraining bij.

Het bezig zijn en werken met honden is echt mijn hobby. Ik ben graag met ze bezig en kan dan ook geen leven zonder de honden indenken!